Lomakkeet

Aihe: Lasten rasitusvammojen ennaltaehkäisy
    Aika: Perjantai 28.2.2020 klo 16:45-20:00

Paikka:
    *Teoria klo 16:45-17:45 OFBC:n toimiston iso neukkari (2krs)
    *Käytäntö klo 18:00-20:00 Värtön painisali
    Demoryhmä: OFBC E1-08
    Kouluttaja: Fysioterapeutti Veli-Matti Talonen

Koulutus toteutetaan yhteistyössä OP:n kanssa.

Avaa lomake tästä
  • Challenge Cup -peleihin osallistuvien pelaajien ilmoittautuminen, ikäluokka F1-10

HUOM! Pelaajan tietoihin ei tarvitse laittaa sähköpostia eikä puhelinta, ne vain huoltajan tietoihin.

Avaa lomake tästä
  • Challenge Cup -peleihin osallistuvien pelaajien ilmoittautuminen, ikäluokka G1-12

Avaa lomake tästä
  • Challenge Cup -peleihin osallistuvien pelaajien ilmoittautuminen, ikäluokka F2-11

Avaa lomake tästä
  • Challenge Cup -peleihin osallistuvien pelaajien ilmoittautuminen, ikäluokka E2-09

Avaa lomake tästä
  • Challenge Cup -peleihin osallistuvien pelaajien ilmoittautuminen, ikäluokka E1-08

Avaa lomake tästä
  • Ilmoittautuminen D1-E2 -ikäluokkien kilpajoukkueisiin, joukkueet harjoittelevat ikäluokasta riippuen 2-4 kertaa viikossa ja osallistuvat lisäksi sarjapelitoimintaan.

Valitse ikäluokka johon haluat pelaajan ilmoittaa ja täytä pyydetyt kohdat.

Pelaajalle voi halutessaan lisätä hänen henkilökohtaisen sähköpostin ja puhelimen, aikuisen sähköposti vain huoltajan tietoihin!

Joukkueet on merkitty pelaajien syntymävuoden mukaan, esim D1-06 = 2006 syntyneet

Avaa lomake tästä
  • Ilmoittautuminen OFBC:n Edustusjuniorijoukkueisiin, joukkueiden tavoitteena on pelata valtakunnan sarjoja (SM-sarja, I-div.)

Avaa lomake tästä
  • Ilmoittautuminen G2-13 -ikäluokkien joukkueisiin, joukkueet harjoittelevat kerran viikossa

Joukkue on merkitty pelaajien syntymävuoden mukaan, G2-13 = 2013 syntyneet, joukkueeseen voi ilmoittaa myös ikäluokkaa nuorempia pelaajia

Avaa lomake tästä
  • Ilmoittautuminen Zäbäkoulun H-ikäluokan joukkueisiin, syntyneet 2014 tai myöhemmin.

Perustamme useampia ryhmiä eri kaupunginosiin, ohjaamme pelaajat kotia lähinnä olevaan ryhmään.

Älä lisää pelaajalle aikuisen sähköpostia, sähköpostiosoite vain huoltajan tietoihin!

Joukkue on merkitty pelaajien syntymävuoden mukaan, H-14-15 = 2014-2015 syntyneet, joukkueeseen voi ilmoittaa myös mainittuja ikäluokkia nuorempia pelaajia. Mikäli haluat ilmoittaa pelaajan vain tytöille tarkoitettuun Zäbäkoulu -ryhmään valitse joukkueeksi Tytöt G, tämä joukkue on tarkoitettu 2013 tai myöhemmin syntyneille lajin aloittaville tytöille.

Avaa lomake tästä
  • Haluatko liittyä Klubin Edustusjoukkueeseen?

Ole ensin yhteydessä joukkueeseen ja sopikaa valmennuksen kanssa treeneissä käynnistä, yhteystiedot löytyvät joukkueen sivuilta.

Joukkueeseen valitut pelaajat voivat ilmoittautua toimintaan joko tämän lomakkeen kautta tai joukkueenjohto voi lisätä pelaajan joukkueeseen treenien yhteydessä!

Avaa lomake tästä
  • Zäbäkerhojoukkueet harjoittelevat kerran viikossa, joukkueet eivät osallistu sarjapelitoimintaan. Mukaan voivat tulla kaikki lajin pariin haluavat!

Perustamme useampia Zäbäkerho -ryhmiä, pelaajat jaetaan joukkueisiin syntymävuoden mukaan.

Avaa lomake tästä
  • Valitse ikäluokka johon haluat pelaajan ilmoittaa ja täytä pyydetyt kohdat.

Avaa lomake tästä
  • Ilmoittautuminen F1-G1 -ikäluokkien harrastejoukkueisiin, joukkueet harjoittelevat ikäluokasta riippuen 1-3 kertaa viikossa ja osallistuvat lisäksi sarjapelitoimintaan.

Valitse ikäluokka johon haluat pelaajan ilmoittaa ja täytä pyydetyt kohdat.

Joukkueet on merkitty pelaajien syntymävuoden mukaan, esim F1-10 = 2010 syntyneet

Oulun Floorball Club ry
«  Tammikuu   »