Naisten Edustus - valmennus 2020-21
27.5.2020 10:14 Uutisointi / Pääsivusto

Paakkari vetovastuuseen, Naapanki jatkaa - Naisten valmennus vahvistuu!

OFBC:n kaudella 2019-20 sarjanousun 2-divisioonaan pelanneen Naisten Edustuksen valmennustiimi on jatkossa muodossa Markus Paakkari ja Antti Naapanki.

Uudella vastuuvalmentaja Markus Paakkarilla on pitkä 25 vuoden kokemus lajista, valmentajana hän on kuitenkin uusi nouseva nimi. Edustusjoukkueen vetovastuuseen hän lähteekin ensimmäistä kertaa, kokemusta löytyy kuitenkin niin A kuin B-ikäluokista. Vahva lajituntemus, kova intohimo lajia ja valmennusta kohtaan sekä Personal Trainer tausta antavat erinomaiset lähtökohdat tulevaan kauteen.

Viime kaudella menestyksekkäästi joukkuetta valmentanut Antti Naapanki jatkaa joukkueen valmennustiimissä, tuoden kokemusta ja tietoa joukkueen viime kaudesta sekä alueen naissalibandysta.

Valmennus on valmiina uuteen kauteen, oletko sinä? Viime kaudella huikeaa peliä pelanneen joukkueen pelaajistosta suurin osa on jatkamassa, nyt haetaankin täydennystä joukkueeseen. Jos pelaaminen eteenpäin menevässä seurassa ja huipputiimissä kiinnostaa, ota yhteyttä valmennukseen ja Liity Sinäkin Klubiin!

Yhteydentot
Markus Paakkari