OFBC Shop avattu!
12.6.2020 10:57 Uutisointi / Pääsivusto

.

OFBC ja Temrex yhteistyöhön - OFBC Shop avattu!

Pitkä odotus on päättynyt, tätä on kyselty paljon ja nyt se vihdoin on totta - OFBC:n oma fanituotekauppa!

OFBC ja työ- sekä urheiluvaatteita toimittava Temrex ovat yhdistäneet voimansa jonka johdosta OFBC:n fanituotteita on jatkossa mahdollista hankkia Fani Shop -verkkokaupan kautta.

Fani Shopin lippikset, pipot, hupparit ja muut tuotteet on suunniteltu siten että ne eroavat joukkueiden seura-asuista ja täten niitä voi pitää kuka tahansa. Tyylikkäät tuotteet voit tilata ja maksaa verkkokaupassa kotiinkuljetuksella tai halutessasi haettavaksi Temrexin Oulun toimipisteeltä (Jääsalontie 20). Tuotevalikoimaa laajennetaan kysynnän mukaan, jos sinulla on idea fanituotteeksi niin vinkkaa siitä toimistolle.

Kaikki tuotteet merkataan paikallisesti, joten tilaamalla tuet myös paikallista työvoimaa. Paikallisen merkkaamisen ansiosta voimme tarjota räätälöityjä tuotteita, esimerkiksi lippiksiin voidaan painattaa pelaajan henkilökohtainen pelinumero. Ja mikä parasta, Klubi tarjoaa pelinumeropainatuksen lippiksen tilaajalle veloituksetta!

Koska tuotteet merkataan paikallisesti tuotteen tilauksen jälkeen, tuotteiden toimitusajat vaihtelevat tuotteesta ja tilausajankohdasta riippuen yhdestä päivästä reiluun viikkoon. Mikäli tilaat tuotteen haettavaksi Temrexin toimipisteeltä saat ilmoituksen tuotteen ollessa valmis noudettavaksi.

Stadiumin Nike seura-asujenkin tilaaminen on jatkossa mahdollista Stadium -verkkokaupan kautta, joten pieneksi käyneen tilalle on nyt helppoa hankkia uusi, ilman joukkueen kautta tehtävää tilausta!

OFBC:n Seuratuotekauppoihin pääset nopeasti ja helposti, klikkaa vain yläpalkissa OFBC Shop (tai tästä suoraan OFBC Fani Shopiin) ja käy samantien tsekkaamassa uutuus tuotteet ja tilaa itsellesi tai lahjaksi kesän kuuminta hottia!

HOX! AVAJAISTARJOUKSENA KESÄKUUN AJAN RETROMALLIN OFBC VERKKOLIPPIS VAIN 10 EUROA - TSEKKAA MALLI FANI SHOPISTA JA TEE TILAUS SAMANTIEN!!!

Tilaamalla OFBC:n seuratuotteita tuet seuran junioritoimintaa, kiitos jo etukäteen!


   
Lisää uutisia
Oulun Floorball Club ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat